De huur opzeggen

U kunt het huurcontract op iedere werkdag van de maand opzeggen. De opzegtermijn is minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden. De termijn start op de dag dat wij de opzegging hebben ontvangen.

Huur opzeggen

U kunt de huur online, telefonisch*, in de woonwinkel of per brief opzeggen. De huuropzegging kan verschillende redenen hebben. Bekijk per geval wat erbij komt kijken.

U verhuist

Als u gaat verhuizen kunt u gemakkelijk online uw huur opzeggen. Klik op de roze button en doorloop de stappen.

U gaat uit elkaar

U huurt samen met iemand de woning en gaat uit elkaar. Het huurcontract moet dan gewijzigd worden. Klik hier voor meer informatie.

Huur opzeggen bij permanente zorgopname

Verblijft de huurder vast in een zorginstelling en is de huurder niet in staat om zelf de huur op te zeggen? Dan mag een familielid of een kennis de huur opzeggen. Wij ontvangen graag van u de volgende gegevens:

  • Verklaring van de zorginstelling dat de huurder permanent is opgenomen.
Huur opzeggen bij overlijden

Is de huurder overleden dan kan een nabestaande de huur opzeggen. Wij willen dan de volgende gegevens inzien:

  • Kopie van de overlijdensakte
  • Bent u geen familielid, maar bent u aangewezen als enige erfgenaam? Dan ontvangen wij graag een kopie van het document erfrecht.

Wijzigen of annuleren van de huuropzegging

Wilt u de einddatum van de huuropzegging aanpassen of wilt u de huuropzegging stoppen? Neemt u dan contact met ons op via (0180) 49 49 49. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.